Rabarbertrifli – sommer på glas

Jeg ELSKER rabarber – i stort set enhver form. Udfordringen er at kompensere for deres bitterhed uden at vælte dem i sukker. Men det kan godt lade sig gøre. Som i denne friske sommer-dessert – som oven i købet er piv-sund!

IMG_4925

Rabarber-trifli
(4 personer)

4-5 rababerstilke
3 spsk Sukrin Gold
3 tsk vanillepulver
4 dl skyr
1,5 dl blandede nødder efter behag
1 nip havsalt
50 gram mørk, grofthakket chokolade

Skær rabarmerne i stykker på 1,5 cm. Vend dem i Sukrin og 1,5 tsk vanille, og fordel dem i et tærtefad. Bag dem i ovnen ved 100 grader i en time.
Rør resten af vanillen op i skyren.
Hak nødderne groft og rist dem med et nip havsalt på en tør, varm pande.
Læg rabarberne i bunden af et glas. Fordel vanilleskyren over og top med ristede nødder og chokolade.

Og så er der kun en uge, til sommer-ebogen kommer. Jeg arbejder på den dag og nat og er spændt som en flitsbue. Den er propfuld af de skønneste og sundeste sommerlækkerier og alt, hvad du skal bruge til en sommer i dit livs topform!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rabarbertrifli – sommer på glas

  1. Bella says:

    1000 tak for en fantastisk opskrift! Det smagte virkelig godt! Glæder mig enormt meget til
    Din e-bog udkommer.

    KH Bella

    • Lene Rode says:

      Hvor er det dejligt at høre, Bella! Tusind tak. Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg er så tilfreds med resultatet og glæder mig helt vildt, til de praktiske detaljer er på plads, så den kan komme ud. Bare et par dage til, så er den der!
      Kh Lene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s