Kulmule med rødbede/asparges-salat

Jeg elsker let mad med masser af smag og smukke farver. Og proppet med energi og næring, selvfølgelig. Som denne fine sommerret:

Fisk til blog

Kulmule med rødebede/asparges-salat
(2 personer)

400 gram kulmulefilet (eller anden fast, hvid fisk)
2 spsk olivenolie
1 tsk thaikrydderi (Urtekram)
Salt & peber

1 bakke blandet babysalat
6 asparges
2 rødbeder
2 spsk ristede, hakkede nødder
1/2 dl olivenolie
1 spsk mayonnaise
1 tsk revet peberrod
1 spsk citronsaft
Salt & peber

Skær fisken i passende stykker, og pensl den med olie og krydderier. Bag den ved 180 grader i 15 minutter.
Skyl salaten, damp aspargesene, og skær dem i stykker på 3-4 cm. Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Rør dressingen sammen.
Arranger asparges og rødbeder på salaten, og hæld dressing over. Drys med nødder og server sammen med den rygende varme fisk.

PS: Som du måske har bemærket, har der været lidt stille her på bloggen de sidste par uger. Det er ikke fordi, jeg har forladt køkkenet – tvært imod!
Jeg knokler løs med en sommer-ebog fyldt med alt, hvad du skal bruge til en sommer i topform: De lækreste og helt nye sommeropskrifter og et effektivt og komprimeret træningsprogram.
Den udkommer til Skt. Hans, og markerer samtidig Chocolate & Spinach’s 6 måneders fødselsdag 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s