Sommerasparges og kammuslinger på grill

Som den vakse læser (ja, dig!) nok har bemærket, er jeg ret glad for asparges for tiden. De er så flotte og lækre lige nu, at det bare er med at nyde dem og spise igennem. Fx som her med kammuslinger, rød grape og safranaioli:

Kammuslinger

Enkelt, lækker og lynhurtigt at lave. Du skal bruge:

600 gram grønne asparges

400 gram kammuslinger

1 blodgrape

50 gram hakkede hasselnødder

1/2 dl god øko-mayo

1/2 tsk safran

Olivenolie

Salt & peber

Rør safran i mayonnaisen og lad den trække. Rist nødderne på en tør pande, og skær grapen i fine, tynde skiver. Krydr kammuslingerne med salt og peber og gril dem 2 minutter på hver side. Du kan også stege dem på på panden. Damp aspargesene, og vend dem i olie og salt.

Arranger og server 🙂

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s