Måske verdens pæneste ret

Og så er den fuld af vitalitet og gode sager. Perfekt til hvidvin på terassen.

Jomfruhummere ærteconsommé

ÆRTECONSOMMÈ MED MYNTE OG JOMFRUHUMMERE

(4 personer)
6 jomfruhummere per person
Sort sesam
3 dl kyllingebouillon
125 g grønne ærter
½ dl skyr
Frisk mynte (ca 10 hele stængler)
Frisk koriander (ca 5-8 hele stængler)
Salt
Peber

Bring kyllingebouillonen i kog, kom ærterne i og kog 2-3 minutter. Afkøl og blend den kolde suppe med skyr og smag til med mynte, koriander, salt og peber.

Du kan med fordel lave suppen nogle timer i forvejen – eller endda dagen før. Lige før servering, kører du den en tur i blenderen, så den bliver luftig og skummet.

Vend jomfruhummerne i olie og sort sesam, og steg dem hurtigt i rigelig olie på en meget varm pande. Anret og sever.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s