Overdådig søndagsbrunch for fuld palæo

Hvis du vil indtage heltestatus for din familie eller brunch-gæster, så får du opskriften her. Det lyder dekadent. Og det er det også – selvom det er blottet for sukker og gluten. Perfekt til en søndag morgen:

Palæo brunch pandekager

PALÆOPANDEKAGER MED OKSEPØLSER, BÆR OG CHOKOLADESAUCE

(4 personer)

1 dåse kokosmælk

4 æg

1 dl HUSK

1 scoop proteinpulver m vanille

1/2 tsk salt

1 tsk bagepulver

1 pakke gode oksepølser (fx Løgismose eller Levevis. Levevis’ er dejligt spicy)

1 plade 85% chokolade

Bær (friske eller frosne)

Pisk kokosmælk, æg, husk, proteinpulver og salt godt sammen til en luftig masse. Tilsæt bagepulver og lad hvile i 10 min, så fiberen trækker væske. Dejen skal være ret tyk, men tilsæt lidt vand, hvis det er for meget.

Bag pandekagerne på panden ved høj varme. Jeg laver dem i amerikansk størrelse – dvs ca 10 cm i diameter. Stil dem i ovnen på 100 grader, så de holder sig varme.

Palæo Pandekager

Advertisements
This entry was posted in Brunch, Morgenmad and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Overdådig søndagsbrunch for fuld palæo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s