Aspargessuppe med kammuslinger

aspargessuppe

Forleden kom jeg hjem fra cykeltræning i storm og regn – helt stiv af kulde og meget sulten. Kort efter så min aftensmad sådan ud, indeholdende 500 gram grøntsager per person (to personer) og masser af fin protein og D-vitamin fra kammuslingerne.

ASPARGESSUPPE MED KAMMUSLINGER

2 bundter asparges (800 gram)

1 stort løg

3 fed hvidløg

1/2 liter hønsebouillon (kogt fra bunden eller købt)

1 chili

1/2 dl olivenolie

Salt & peber

300 gram kammuslinger

Kog asparges, løg, hvidløg og chili godt møre i bouillonen og blend med stavblender. Tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber.

Steg kammuslingerne på panden og krydr med salt og peber. Arranger dem på suppen og server 🙂

PS: Undskyld til jer, der modtager nye indlæg via mail for det tomme indlæg lige før. Jeg kom til at trykke forkert – det skal ikke ske igen!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Aspargessuppe med kammuslinger

  1. Dette så helt himmelsk godt ut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s