Kyllingesalat med smagseksplossion

Denne kyllingesalat er blevet en hus-favorit hjemme hos mig og har udviklet sig over flere år til den form, den har i dag. Vi spiser den som nem aftensmad og laver gerne en kæmpeportion, så der også er til et par hurtige frokoster. Den smager ekstra fantastisk på ristet stenalderbrød: http://chocolateandspinach.com/2013/02/14/stenalderbrod/Kyllingkarry

Kyllingesalat

500 gram kyllingebryst skåret i små tern

1 bundt selleri

2 store eller tre små faste men ikke hårde avokadoer

1 dl mayonnaise (hjemmelavet eller god øko – fx Urtekrams)

1 dl skyr

Saft af en citron

1 spsk stærk dijonsennep

2 spsk stærk karry

1 spsk timian

Salt & peber

Smelt en god klat kokosolie på panden og steg kyllingen sammen med karry og timian. Skær selleri og avokado i små stykker. Bland mayonnaise med skyr, sennep, citronsaft og evt lidt ekstra karry. Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber.

Rist skiver af stenalderbrødet i olie på panden. Hvis du har det fint med gluten, kan du selvfølgelig også bruge rugbrød. Læs et ordentligt lag kyllingesalat på og nyd blandingen af stærkt, sødt, surt, bittert, salt og sprødt. Mums!

 

 

Advertisements
This entry was posted in Aftensmad, Eat, Frokost and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s