Fiskefileter á l’amande

Rødspættefileter er en god måde at få fisk i selv de mindst fiskebegejstrede. Rasp og friture går jo så desværre bare udover sundheden. Men fortvivl ikke! Du kan sagtens lave de lækreste, sprøde fiskefiletter uden nogen af delene.

Mine ser sådan ud. De er vendt i æg og mandelmel – og som du kan se – serveret med broccolimos:

Fisk og brokRødspættefileter 

500 gram rødspættefileter

1 æg

2 dl mandelmel

Salt & peber

Smør eller kokosolie til stegning.

Slå ægget ud på en tallerken og pisk det med en gaffel. Hæld mandelmel ud på en anden tallerken og rør lidt salt og peber i. Vend nu fiskene først i æg og så i mel. Og steg dem i rigelig smør eller kokosolie.

Jeg serverede dem med broccolimos, som du finder opskriften på her: http://chocolateandspinach.com/2013/01/04/laks-med-broccolimos-ekstravaganza/

 

Advertisements
This entry was posted in Aftensmad, Eat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s