Asiatisk coleslaw som på TGI Friday’s

Klassisk amerikansk coleslaw kan godt være en slasket og mayonnaisetung omgang. Denne version er asiatisk inspireret og en kopi af den, de serverer på restaurantkæden TGI Friday’s. TGI står for Thank God It’s (Friday) – så jeg tænkte, at den var passende at dele med jer i dag 🙂

Kylling coleslaw

TGI Friday’s Copycat Cilantro Lime coleslaw

1/2 hvidkål

4 store gulerødder

Saften af 2 lime

1 dl olivenolie

1 god håndfuld frisk koriander

1 tsk honning eller agavesirup

1 jalapeno (chilipeber)

1 cm frisk ingefær

2 spsk balsamico

Salt & Peber

 

Riv hvidkål og gulerødder og put det i en stor skål.

Fyld alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor eller blender, og blend godt. Hæld dressingen over salaten og server med velstegte kyllingebryster eller laks.

Enjoy!

I morgen får I glutenfri pizza – nu med supersprød bund.

Advertisements
This entry was posted in Aftensmad, Eat, Frokost, Grøntsager, Restauranter and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s