Glutenfri porretærte

Forleden fik jeg pludselig lyst til den gamle klassiker porretærte. Men hvad gør man, når man gerne vil undgå gluten? Well, man snor sig. Så det gjorde jeg. Og det lykkedes!

Tærte

Jeg brugte

Dej

4 æg

1 dl vand

2 dl fintmalede sesamfrø

2 dl fintmalede solsikkekerner

1,5 dl HUSK

2 tsk. bagepulver

2 tsk. salt

Fyld

3 porrer

4 æg

300 gram reven mozzarella

2 tsk timian

Salt og peber

Bland alle ingredienserne til dejen og lad den trække i 10 minutter. Tryk den ud i et stort tærtefad og forbag i 5 min ved 200 grader

Svits porrerne møre på panden. Rør æggene sammen og vend porrer, ost og krydderier i. Hold lidt af osten tilbage og drys det over til sidst. Bag tærten i ca 20 min ved 170 grader til den er gylden.

Du kan også tilsætte lidt ristet bacon for ekstra smag.

P.S: Ved lejlighed vil jeg eksperimentere med denne dej som pizzabund. Tror den har potentiale!

Advertisements
This entry was posted in Aftensmad, Eat, Frokost, Grøntsager and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s