Kål er top-trendy!

Jo, den er god nok! Se bare her: http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE1863240/ny-tendens-der-er-prestige-i-at-spise-kaal/

Listen over, hvor sundt kål er, er næsten uendelig. Det vidste du sikkert godt. Men vidste du, at det ligefrem er blevet prestigefyldt at spise det?

Og vidste du, hvor lækkert kål kan være?

Hvis ikke, kan du jo fx prøve spidskål:

http://chocolateandspinach.com/2012/12/10/ovnbagt-fisk-med-spidskal-kantareller-og-sode-kartofler/

http://chocolateandspinach.com/2012/11/29/spaghetti-bolognese-med-og-uden-spaghetti/

Eller grønkål:

http://chocolateandspinach.com/2012/12/20/gronkalssalat-med-kylling/

Eller broccoli:

http://chocolateandspinach.com/2013/01/04/laks-med-broccolimos-ekstravaganza/

Ifølge artiklen har rosenkålen stadig ikke fundet vej til danskernes hjerter og maver. Det er en skam, synes jeg. Prøv fx denne variant:

Rosenkål

Rosenkål ristet i chili, honning og hasselnødder

Damp rosenkålen al dente. Smelt en klat smør på panden og tilsæt chili, 1 tsk honning og en håndfuld hakkede hasselnødder. Rist rosenkålen i blandingen og server.

Superlækkert til både fisk, kylling og oksekød.

Advertisements
This entry was posted in Aftensmad, Eat, Grøntsager and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s