Spis dig varm

Brrrrr! Nogen må godt snart tænde for varmen, derude!

Men indtil da, kan vi heldigvis spise os varme. Jeg er vild med suppe. Især hvis det er af den slags, man også bliver mæt af. Det gør du af denne thaisuppe med kylling. Både fordi der er masser af protein, fedt og grønt – men også fordi den har den perfekte balance af stærkt, sødt, salt, surt og bittert.

ThaisuppeThaisuppe med kylling

600 gram kyllingebryst

2 porrer

6 gulerødder

1 rød peber

1 bakke svampe

2 dåser kokosmælk

2 tsk yellow curry paste

Chili

1 tsk spidskommen

Salt & peber

Skær kyllingebrysterne i små stykker og steg dem på panden.

Skær alle grøntsagerne ud og svits dem i kokosolie og curry paste i en stor gryde. Hæld kyllingen i og kokosmælken over. Lad simre i ca 15 minutter og smag til med chili, salt og peber. Server rygende varm.

Bonustip: For ekstra varme og immunforsvarsboost: tilsæt godt med fristrevet ingefær.

Advertisements
This entry was posted in Aftensmad, Eat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Spis dig varm

  1. Så veldig godt ut! Må testes ut! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s